TRAKYA BALKAN TÜRKLERİ BAŞKANI CEVAT GÜNEŞ’TEN TEŞEKKÜR MESAJI

“Ben Kayalobalı Türkan Bebek

Kendim olmak, kimliğimle yaşamak

Yeşertilen vadilerde

Balkan Rüzgarı’yla yaşamak istedim

Bir kurşun dalgalandırdı soyumu

Şimdi adım ÖZGÜRLÜK “

Halil TÜRKAN

 

Bugün aylardan Aralık günlerden Şehit Türkan Bebek günüydü.

Her sene aynı heyecan ve huşu ile andığımız Türkan Bebek etkinliğinde Bugün yer alan kıymetli misafirlerimize teşekkür ediyoruz.

Etkinliğe katılım gösteren;

Edirne Vali Yardımcısı Sayın Ali Uysal’a, Edirne CHP milletvekili Sayın Okan Gaytancıoğlu’na

Edirne Belediye Başkanı Sayın Recep Gürkan’a, Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Ahmet Hamdi Zafer’e, Belene Gazilerimize, Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı ve HÖH Trakya temsilcisi Sayın Güner Çetin’e, Edirne CHP İl Teşkilatına ve başkan Sayın Fevzi Pekcanlı’ya, AK Parti Edirne Teşkilatı ve Milletvekili Sayın Fatma Aksal adına katılan Sayın Ayhan Dinç’e, Balkan Masası Edirne sorumlusu ve CHP meclis üyesi Sayın Av. Filiz Gencan’a, İYİ Parti Belediye Meclis üyesi Sayın Necamettin Attay’a, Zafer Partisi kurucular kurulu üyesi Kürşat Şendal’a, HÖH Genel Merkezi ve HÖH Genel Başkanı Sayın Mustafa Karadayıyı temsilen katılan HÖH Kircaali milletvekili Sayın Bayram Bayram’a, Koşukavak Belediye Başkanı Sayın Sebihan Mehmed’e, HÖH Kircaali Teşkilatı’na, Kızılağaç HÖH teşkilatı’na, Konfederasyon, Federasyon ve dernek başkanlarına, Kırcaali Kadriye Latifova Tiyatrosu Müdiresi ve Buket Derneği Başkanı Sayın Sabiha Mestan’a, Kızılağaç’tan gelen Zekiye Hasan öğretmenimiz ve şiir ekibine, basın mensuplarına ve değerli halkımıza teşekküru borç biliriz.

Ayrıca 9 yıldır etkinliğimize büyük destek veren Edirne Belediye Başkanına şahsı ve teşkilatı adına ayrıca teşekkür ediyoruz.

Yine etkinliklerimizde bizlere güç veren Edirne Valiliğine özel şükranlarımızı sunuyoruz.
thumbnail_982776b4-5edc-4010-8082-e6dbb6b2bd4a

No Comments