DOST heyetinin Türkiye temasları devam ediyor

Ankara’yı resmi ziyarette bulunan Lütfi Mestan başkanlığındaki Sorumluluk, Özgürlük, Hoşgörü için Demokratlar (DOST) partisinin kurucularından oluşan heyet, dün Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün Anıtkabrine çelenk koyduktan sonra bugün temaslarına devam ediyor.

DOST Partisi Girişim Komitesi Üyeleri bu sabah Türkiye’deki ana muhalefet partisi olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüler. Bir saati aşkın bir süre devam eden görüşmede Lütfi Mestan ve beraberindeki parti arkadaşları Kılıçdaroğlu’nu Bulgaristan’daki güncel siyasi gelişmelerin yanı sıra DOST partisini kurma nedenleri ve partinin ilkeleri ve amaçlarıyla tanıştırdılar.

Görüşme CHP Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun daveti üzerine gerçekleşti. Heyetle yaptığı görüşmede Kılıçdaroğlu, Bulgaristan’daki siyasi süreçleri takip edeceğini ve ülkemizin sosyal ve ekonomik hayatının gelişimine ve Bulgaristan vatandaşlarının refahına katkı yapacak siyasi hedeflerin gerçekleştirilmesinden sevinç duyacağını kaydetti.

No Comments